Persoonlijk

Ik ga me even voorstellen.

 

Hallo mensen/lezers/vrienden.

Ik ga hier vertellen wie ik ben en wat er in me leven nog meer speelt.

cropped-cropped-nieuwe-logo.png

Ik ben Ashley & 25 jaar en ik woon in de Overbetuwe in Gelderland.

Daar woon ik samen met mijn man en me hondje. Ik heb een MBO diploma helpende welzijn gehaald. Ik heb Epilepsie.

Ik heb Epilepsie.

Mijn leven is daardoor erg beïnvloed. Ik heb een ernstige vorm van epilepsie die niet behandelbaar is. Ik heb veel in het ziekenhuis gelegen en ook een paar keer in een epilepsie ziekenhuis. 1 x 8 weken & 1 x 6 weken & 1 x 4 weken & 1 x 7 weken & 1 x 3 weken. Ik ben geboren met Epilepsie. De epilepsie is ontstaan door zuurstof tekort. Door de velen aanvallen ( soms wel meer als 20) zijn mijn hersenen erger beschadigt. Ik heb hierdoor ook last van geheugenstoornis. Ook lijd ik met grote paniek en angst aanvallen. Dat komt doordat, dat stukje van de hersenen beschadigt is, en daarom heb ik dat er ook bij. Zo is het ook goed te verklaren dat als ik een epilepsieaanval heb, ik ook dagen lang, voor en na die tijd angst en paniek aanvallen heb. De artsen hebben al veel bij mijn uitgeprobeerd qua epilepsie vakgebied, veel medicijnen, en ook de nieuwste soorten. Verschillende soorten door elkaar. Maar niks mag baten voor mijn epilepsie. Mijn medicijnen werken even een tijdje bij mijn, en daarna wordt ik er “immuun” voor. Mijn lichaam is te gewend en wil meer en meer . Maarja er zit een grens natuurlijk. Door dat mijn epilepsie zo erg is, hebben ze besloten om mijn te opereren. Ik heb veel onderzoeken gehad, en ben intussen tijd ook in het ziekenhuis terecht gekomen. Daar hebben ze me onderzocht en ook weer andere medicijnen gegeven. Door de onderzoeken daar in het ziekenhuis hebben ze mijn operatie traject even stil gelegd. De dokters zien/denken dat er meer speelt in me lichaam maar wat ??? Vanaf begin april heb ik te horen gekregen dat ik eindelijk afspraken heb staan voor onderzoeken, wat het onverklaarbare beeld is . Als ze hier uit zijn, gaan ze het operatie traject weer oppakken, en kijken “of “ ik überhaupt wel geopereerd kan worden.

 

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van zo veel mogelijke onderzoeken/uitslagen.

Als je vragen heb, mag je die aller tijden stellen hoor ! Ik ben een openboek, maar kan niet alles in een kort verhaal vertellen.

 

Verder kantel ik ook al jaren met pijn, veel pijn. Ik heb van alles geprobeerd, maar niks hielp. Ik ben bij een reumatoloog terecht gekomen, en meteen werd er een diagnose Fibromyalgie vast gesteld. Momenteel doe ik hier niks mee, omdat ik al zoveel medicijnen slik , kan ik weinig combinatie’s hebben. Ik slik paracetamol voor de pijn, en heb ook tips gekregen van de fysio en dokter hoe ik het een beetje kan onderdrukken.

Maar de pijn gaat niet weg, en blijft net zo erg! Ik kan je vertellen, Pijn is niet fijn !

 

Verder loop ik ook in een slaap centrum, om daar onderzoeken te gaan doen, waarom ik zo lastig slaap, en zo moe ben. Ik val zomaar in slaap, als ik aan het computeren ben of andere dingen aan het doen ben waarbij ik stil zit .

Door allerlei dingen die er nog meer bij komen kijken, heb ik veel last van vermoeidheid en heel weinig energie om dingen te gaan doen. Ik neem/geniet echt van de momenten als ik wat meer energie heb.

 

Zo heb ik ook nog wat last van andere dingen/ziektes, maar de Epilepsie en Fybromyalgie speelt echt de hoofdrol van alles. Ik heb ook last van hyperventilatie Astma Allergie & hooikoorts . Hier heb ik pillen, neusspray en een discus voor de astma.

 

 

Dit was mijn verhaal, over mijn  leven. Het is een lang verhaal, maar het is nog niet eens de helft wat ik heb beschreven hihi. Als jullie vragen hebben,  kan je dat altijd vragen hoor!

 

Greeeetzz van mijn !

Advertenties