Nieuwe update na een lange tijd geleden

Hoi Hoi lieve lezers,

Zoals jullie zien ben ik lang niet meer bezig geweest met nieuwe blog posten te plaatsen. Dit had met mijn gezondheid te maken helaas.

 

Vanaf oktober 2017 heb ik 7 weken in het ziekenhuis gelegen, met daarop een goed herstel en een super vooruitgang.  Ik ben namelijk van 18 medicijnen naar 9 medicijnen gegaan en voelde me stukke beter en weer vol energie, ik kon weer een hoop doen. Ik moest nog wel rustig herstellen maar daar nam ik de tijd voor en beetje bij beetje kon ik weer dingetjes doen die ik in jaren niet meer heb kunnen doen.

 

Jammer genoeg kreeg ik in december ineens val aanvallen… ( waar ik niet bekend mee ben ). Ik heb mijn neuroloog gebeld en die wilde dat ik naar haar spreekuur kwam. Daar eenmaal geweest kreeg ik te horen dat ik weer opgenomen moest worden in het ziekenhuis. In januari kreeg ik al telefoon dat ik kon komen. Deze opname duurde maar 2 weekjes en toen was ik weer fijn thuis. Maar het goede gevoel was niet van lange duur.

 

Tot op heden voel ik me niet goed en ben volop aan het contacten met het ziekenhuis hierover. Vandaag krijg ik nog een bericht van de arts hoe we het nu verder aan gaan pakken. Ben benieuwd !

 

Oja, tijdens mijn opname in januari is het besluit genomen dat ze het operatietraject tijdelijk stilzetten zolang ik me niet goed voel. Hierover ga ik snel weer een blog posten.

Liefs van mijn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s