Geen vertrouwen in mij omdat ik epilepsie heb ?

In deze blog wil ik jullie uitleggen wat ik weleens voel. Of mijn gevoel klopt dat weet ik niet, maar zo voel ik me soms.

 

Soms heb ik het idee dat mensen denken dat er geen vertrouwen is in mijn qua dingetjes doen, omdat ze denken: Ja ze heeft epilepsie dus dat laat ik niet aan haar over.

 

Om een voorbeeld te geven is bijvoorbeeld oppassen op kindjes. In het verleden ( gelukkig zijn er een aantal die me 100% er wel in vertrouwen) waren er mensen die ik goed kende waar ik vaak mijn hulp heb aangeboden voor het oppassen. Mensen zaten dan in nood om oppas te hebben, en dan kon in gewoon oppassen, maar deze mensen vroegen mijn hulp niet want ze waren bang als ik op ging oppassen dat er dan wat gebeurde.

 

Dat maakte mij zo onzeker en verdrietig. Want tijdens een aanval doe ik niks wat kwaad kan. |En ik voel me aanvallen aankomen, dus ik kan van te voren nog goed handelen en me eigen in veiligheid stellen.

 

Gelukkig zijn er de laatste jaren wel mensen die mij het vertrouwen hebben gegeven.

 

Liefs Van Mij

Advertenties

3 gedachtes over “Geen vertrouwen in mij omdat ik epilepsie heb ?

  1. Ik heb zelf Epilepsie, al mijn hele leven. Mensen (ook mijn eigen familie) vind het eng als ik op jonge kinderen moet passen. Ze zien je sneller aan voor iemand met een hele erge achterstand (bijvoorbeeld, dat je het verstand of vermogen hebt van een 4 jarige) . Ik ben nu 31 jaar oud en heb er mee leren omgaan, dat mensen het eng vinden. Ik werk nu op een manege en berijd allerlei soorten paarden, makkelijk en moeilijk, groot en klein, jong en oud. Ik heb zelf een enorme belg en velen vinden dat ook zeer gevaarlijk, ik met paarden. Maar het is mijn leven en er is al zoveel van mij weggenomen, dat ik dit niet van me weg laat nemen. Dus jou gedachten over; Geen vertrouwen in mij omdat ik Epilepsie heb, begrijp ik volkomen. Maar mijn advies is, probeer het los te laten en gewoon naar de mensen te kijken die wel vertrouwen in je hebben. Ik wens je het allerbeste toe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s