Welcome back to my blog

Ja, daar ben ik weer.
Ik ben weer terug van een tijdje stilte op mijn blog.

 

Jullie zullen wel kunnen raden waarom ik niet eerder blogpost heb kunnen plaatsen. Dit omdat ik toename heb van de epilepsie. Momenteel gaat het met de epilepsie helemaal niet goed. Ik krijg aanvallen, maar  het meeste waar ik last van heb is dat er veel epilepsie activiteit in me hoofd gaande is. Ook s’nachts. Aangezien ik al een slaapstoornis heb, is het natuurlijk dubbel op, want ik kan niet goed en de juiste slaap krijgen door de epilepsie activiteiten in me hoofd. Erg vervelend. Ik wordt er gewoon vaak wakker van dat ik last heb van onrust, en dan denk ik bij me eigen, kom maar op aanval. Want als ik een aanval heb gehad is het weer wat rustiger.

 

Ook heb ik veel last van de reuma, of het nu door het koude weer komt weet ik niet, maar ik heb wel ontzettend veel pijn. Dat is dus ook een reden waarom ik niet aan het bloggen ben. Ik heb pijn aan me vingers en handen en armen, dus typen zit er niet echt goed voor mijn in. En de andere reden waarom ik ook niet actief was met het schrijven/bloggen is de vermoeidheid en de epilepsie.

 

Ik probeer het nu zoveel mogelijk bij te houden en zoveel mogelijk te bloggen. Ik denk dat het momenteel nog niet iedere dag gaat lukken, om een nieuwe blog online te zetten, maar ik weet dat er een groep mensen het leuk vinden om mijn blog te volgen. Er wordt veel vraag aan mijn gesteld waarom ik even niet meer op mijn blog online ben. Ik wil jullie natuurlijk als vaste volgers niet in de steek laten.

 

Ik ga me best doen om zoveel mogelijk en voor zover het kan aan mijn blog te werken.

 

Liefs Van Mij

Advertenties

Een gedachte over “Welcome back to my blog

  1. Wat vervelend dat de epilepsie weer toeneemt. Moeilijk voor jullie. Dat je meer last van reuma hebt komt waarschijnlijk inderdaad door ons heerlijke klimaat. Vochtigheid en koude zijn funest voor reumapatienten. Blijf maar lekker bloggen, leidt je een beetje af. Verheug je maar om je huwelijk over een paar maanden😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s