Trouwen

Ja, vanaf deze week gaat alles in gang gezet worden voor de bruiloft voor volgend jaar !

We kunnen nu alles gaan regelen. We hadden het draaiboek en alles al klaarliggen van de bruiloft die eigenlijk 03-06-2016 moest plaatsvinden, dus we hoefden alleen nog maar de draad op te pakken en een doorstart te gaan geven, en zo was alles weer geregeld.

Toch zijn we totaal ergens anders beland, dan dat de planning was van de bruiloft dit jaar.

We hebben vorige week een gesprek gehad bij een locatie voor het feest, en dat gaat hem echt worden ! Super leuk ! Echt een ding voor ons !  Ik ben nu al een beetje rond aan het kijken voor leuke versieringen voor de locatie. Want zoals jullie mijn kennen, het moet bij mijn altijd net iets anders zijn, dus origineel, en niet wat andere ook hebben,hihi.

En ik ben stiekem ook al een beetje plaatjes aan het bekijken met mooie jurken. Er zitten zoveel mooie jurken tussen ! Ben benieuwd hoe mijn jurk eruit komt te zien. Maar ja dat duurt nog even, want het uitzoeken voor de jurk ga ik pas over een paar maandjes doen.

We hebben al een datum in ons hoofd, maar gaan het allemaal nog niet bekend maken, want ja ? je weet hoe het met mijn kan lopen hé? Met mijn gezondheid ! Maar hoe dan ook ! Trouwen doen we volgend jaar! Haha !

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van alle leuke nieuwtjes, over de bruiloft als die er zijn ! Dus hou mijn blog in de gaten !

 

Liefs van mij

Advertenties

Een gedachte over “Trouwen

  1. Pingback: weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s