Bruiloft locatie regelen & Weekend

 

 

Dit weekend is lekker begonnen van ons. We hebben gisteren gezellig gebakplaat met papa en mama, bij hun thuis. Was ontzettend leuk en gezellig.

 

Deze week ben ik weer hier en daar bezig met wat dingetjes regelen voor de bruiloft voor volgend jaar. De visagist is al geregeld en de fotograaf is ook geregeld. Helemaal top !

Nu zijn we nog rond aan het kijken voor een locatie, en wat aan het infomeren. Gisteren heeft Myron een afspraak gemaakt voor vandaag een locatie te bekijken. We hadden alles al geregeld voor de bruiloft die eigenlijk vorige week vrijdag had plaatst gevonden 03-06-2016 , maar nu komen we toch ook op andere leuke ideeën, en zijn alvast aan het rondkijken daarvoor. Maar als het niks is, dan pakken we toch maar het draaiboek van deze bruiloft erbij, die ook super leuk is ! Ben benieuwd morgen na het gesprek. Als het wat is, dan is het zeker echt wat voor ons, dat weten de mensen ook die ons goed kennen. Een tipje van de sluier, het is niet zomaar een feestzaal.

 

Jammer genoeg heeft mijn laptop het nu echt begeven, hij geeft vaak geen beeld meer. Dus morgen gaan we ook nog even een nieuwe laptop kopen.

 

En we gaan het weekeinde gezellig afsluiten met een uit etentje met vrienden van ons ! Super leuk !

 

Liefs Van Mij

Advertenties

Een gedachte over “Bruiloft locatie regelen & Weekend

  1. Pingback: Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s