Epilepsiefonds

epilepsiefonds

 

Zoals er ook wel bij meerdere fondsen acties zijn, om geld op te halen voor het fonds/ziekte/stichting, is dat ook bij het epilepsiefonds.

Via https://www.epilepsie.nl/acties deze website kun  je meer informatie vinden. Het is zo dat mensen door verschillende dingen te doen, geld ophalen voor het fonds. Dat kan door middel van een actie om flessen op te halen, maar ook door de vierdaagse te lopen, en ga zo maar door.

Denk jij ook, dit is wel wat voor mijn? Geef dan je actie door via de site, of aan mijn, en ik communiceer het verder door naar het epilepsiefonds.

Je kan natuurlijk ook gewoon geld doneren aan het fonds en dat kan door middel van deze website https://www.epilepsie.nl/doneer .

Maar natuurlijk, even voor de duidelijkheid even, is het van belang dat jullie weten dat ik niks aan wil smeren, maar dit zijn gewoon kleine tips voor eventueel te sponseren/doneren als je dat zou willen (het blijft geheel vrijwillig).

Je kunt natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen op de epilepsie site. http://www.epilepsie.nl         epilepsiefonds

Ik vind het al ontzettend fijn dat jullie de bloggen lezen, en daar meer op de  hoogte komen over het ziektebeeld van  epilepsie !

 

Lief Van Mij

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s