Fibromyalgie

Hoi Hoi Lieve Mensen,

 

Zoals jullie zien heb ik een kopje Fibromyalgie aan gemaakt. Ik heb dat gedaan, om daar van alles te vertellen over mijn Fibromyalgie. Zoals jullie zien, deel ik veel over mijn epilepsie, maar er komt ook vaak in voor dat ik veel pijn heb. Ik ga jullie bij deze vertellen waar de pijn vandaan komt en allemaal andere dingen erover. Eigenlijk wil ik precies hetzelfde doen als op de epilepsie bloggen, maar dan over Fibromyalgie.

 

Wat ik ook ga doen, is verhalen van andere lotgenoten delen. Er is al iemand die het verhaal wil delen. Wil jij ook je verhaal delen? Neem dan contact met mij op , via mijngeluk1@outlook.com of via een reactie te plaatsen.

 

Liefs Van Mij

Advertenties

Een gedachte over “Fibromyalgie

 1. Hallo, ik zag je oproep in de fibromyalgie/cvs groep.
  Ik zal even mijn verhaal schetsen.

  In 2013: migraine vastgesteld.
  Zomer 2014 begon alles. Buikpijn met diarree een jaar lang tot bijna zomer 2015 waardoor ik 17kg verloor. De artsen deden alle onderzoeken die kon maar er werd niks gevonden. Uiteindelijk naar een psycholoog gestuurd. Zij sprak het eerst ‘risicoprofie cvs/fibromyalgie’ uit. En stuurde mij richting een diëtist voor darmklachten. Ook in het najaar 2014 kreeg ik hormonale stoornissen (lange bloedingen, haar dunner worden). Ik kreeg van de diëtiste het ‘fodmap dieet’ mee en knapte langzaam op. Na toe in gewicht ( wat steeds nog wel nodig is). Januari 2015 ben ik pijn in mijn handen beginnen krijgen, tegen de zomer zat het overal. Vorig jaar in het najaar kon ik niet meer vannde vermoeidheid en pijn en nam ik contact op met een gespecialiseerd centrum voor fibeomyalgie/cvs. Dan was het grootste lichtpuntje ooit. Na 2j sukkelen hebben ze mij wel opnieuw gecontroleerd maar op alle gebied. En ik weet nu 14dagen dat ik fibromyalgie heb.
  Ziezo dit is mijn verhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s