Zaterdag

Vanmorgen zijn de spulletjes gebracht voor ons nieuwe hek. Morgen gaan Papa en Myron samen de oude heg er uit halen en een mooi nieuw hekwerk maken. Precies de zelfde als wat we in de achtertuin hebben, alleen dan een stuk lager. Er komt ook een klein poortje in, zodat we ook via de voorkant van het huis eruit kunnen.

Ons huis is eigenlijk apart gemaakt. Ons huis staat niet met de voordeur naar de straat, maar met de achterkant. Onze voordeur is achter bij ons. Dus eigenlijk hebben wij simpel gezegd de voordeur in de achtertuin zitten. En de achtertuin is bij ons de voortuin, hihi ! Maar maakt niks uit , want we hebben een mooi hoek huis.

 

Verder is de Oma van Myron er geweest. We hebben een gezellig dagje gehad. We kregen ook nog mooie bloemetjes en een plantje van Oma, helemaal toppie !  Oma heeft lekker bij ons gegeten, en we hebben een leuke dag verder samen gehad !                                              (Foto-tje van de plantjes en bloemen staan er bij)

 

Ik ga jullie morgen bij schrijven over ons nieuwe hek ! Ik zal ook proberen foto’s te maken en erbij te zetten op de blog.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s